participem al congrés anual de neurofibromatosis

La Granja presenta els resultats de la seva intervenció en el desenvolupament de les competències emocionals en els infants i joves afectats per NF1 de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

La Casa del Mar de Barcelona va acollir dissabte el Congrés anual de NF1, organizat per l’associació Acnefi i l’hospital Sant Joan de Déu, referents nacionals d’aquesta malaltia pediàtrica.

Els ponents van ser: Cristina Gutiérrez, directora de la Granja, Dr. Hector Salvador, oncòleg pediàtric, Dr. Ignacio Blanco, coordinador CSUR de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Alba Parra, neuropsicòloga de SJD, Dr Eduard Serra, investigador del Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i Dr Federico Ramos, neuropediatra de SJD.

Els resultats en la millora significativa de la Competència Emocional total (i de la consciència i regulació emocional, i de les competències socials) dels 60 pacients participants d’entre 5 i 19 anys, van ser molt valorats tant pel públic, els voluntaris de SJD i les famílies, com pels metges i investigadors del Congrés.

Vols saber més del projecte? ENTRA AQUÍ!

Al video podreu veure la ponència sencera amb els resultats dels tres estudis realitzats:

  • CDE de les Competències EmocIonals (realitzat pel GROP de la Universitat de Barcelona).
  • BRIEF de les Funcions Executives
  • TDAH

Menú