l’emocionatour 2020, tot un èxit!

L’EMOCIONATOUR, el cicle de conferencies d’Educació Emocional exclusiu per a docents, que organitza La Granja i Educaixa, ha estat un èxit, amb totes les entrades esgotades amb més de 2.000 assistents i una important impacte mediàtic.

Eva Bach, Cristina Gutiérrez Lestón, Arantxa Ribot, Jordi amenós, Javier Cebreiros i David Bueno han estat els diferents ponents que han emocionat als més de 2.000 mestres i professors assistents. Agraïm l’acollida i el tracte exquisit de tots els Caixa Fòrum, realment es van entusiasmar amb el format de l’event i el tema de l’Educació Emocional que aquest any portava el títol de: “EMOCIONS. PER UNA EDUCACIÓ MÉS HUMANA”.

Esperem que les fotos us ajudin a fer-vos una idea del què es va viure… tot i que el que va haver darrera del teló, a banda de moltíssima feina i una organització titànica, va ser una nit màgica a Sevilla, amb un pernil per morir-se a preu del Guadalquivir, una altra nit super divertida a Zaragoza ?, llarges hores d’Ave i avió que van donar lloc profundes converses i ganes de cambiar el món ?

Menú