Octubre, un mes de guardons i reconeixements

WEgate Magna Award for Women Entrepreneurs in Europe

Durant aquest mes d’octubre s’ha vist destacat l’esforç, l’entrega i la passió que Cristina Gutiérrez Lestón, directora i fundadora del projecte d’Educació Emocional de la Granja Escola, hi ha invertit durant tants anys.

El dilluns 17 d’octubre, recolzat per l’European Economic and Social Comittee, WEgate va fer entrega a Cristina el guardó «WEgate Magna Award» que s’entrega a dones emprenedores d’Europa. Un reconeixement al seu lideratge en una companyia consolidada, amb un fort impacte social i econòmic, que es va recollir a la seu de la Comissió Europea a Brussel·les.

Es va gaudir d’una jornada, juntament amb l’equip de La Granja Escola Ability Training Center, on es van presentar projectes super potents i especials, a més a més, de tenir l’oportunitat de conèixer a contactes interessants i enriquidors.

Placa Honorífica de la Policía Municipal de Terrassa a La Granja i Felicitació Pública a Cristina Gutiérrez Lestón

A més, durant el Acte d’Homenatge i Reconeixement públic de la Policía Municipal de Terrassa,també s’ha lliurat a Cristina Gutiérrez Lestón un reconeixement per la col·laboració amb el cos policial. Mitjançant aquest guardó s’expressa l’agraïment de l’entitat policial i reconeixement a l’especial relació que tant la Granja Escola, com la directora, han establert i han invertit esforços conjunts per donar veu i sustentar el projecte contra l’assetjament escolar que agents del cos policial van arrencar fa uns anys.

Una emotiva jornada en què s’han lliurat diferents medalles, distincions i condecoracions. En aquest cas, es va lliurar La Placa Honorífica de la Policia Municipal de Terrassa a La Granja per la col·laboració desinteressada en les jornades de sensibilització contra l’assetjament escolar organitzades per la Policia i la formació realitzada als seus agents de la URMEC.

Menú