la granja i l’hospital de sant joan de déu

La Granja va iniciar el passat 5 de febrer el programa de Gestió Emocional pels nens i joves afectats de Neurofibromatosi de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Durant 3 mesos, aquests nois i noies de 5 a 19 anys vindran un dia a la setmana a La Granja, perquè  puguin entrenar i millorar les seves habilitats socials i personals tals com l’autoestima, l’empatia, la tolerància a la frustració, l’ansietat i l’estrès, la comunicació assertiva, la gestió de la por etc. I com sempre en un ambient distés, envoltats de natura, animals i cavalls, amb activitats divertides i retadores.

Els resultats de les dos primeres sessions han estat realment fascinants, tant pels joves malalts com pels adults que hem tingut la sort d’acompanyar-los en els seus aprenentatges. “LLIBERATS” ens van dir que se sentien alguns del grans dimarts passat.

Aquest és el link perquè pugueu aportar el vostre granet de sorra per finançar aquest projecte tan especial: https://www.migranodearena.org/reto/20007/neurofibromatosis-tipo1-nf1-gestion-emocional

Tota aportació que feu, per petita que sigui, contribuirà a ajudar i millorar la qualitat de vida tant dels nens com de les famílies afectades.
Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració i solidaritat!
Menú