jo decideixo com sentir-me el 2021

Amb la que ens està caient a sobre: ​​temporal de neu i vent, rebrot de la pandèmia o els disturbis als EUA, suposo que molts ens estarem preguntant, desconfiats, què farà amb nosaltres aquest 2021. Però potser hauríem de fer-nos la pregunta a l’inrevés: ¿què farem nosaltres amb el 2021? Hi ha un munt de coses que no estan a les nostres mans canviar; el 2020 ens ho va deixar ben clar. Però hi ha altres sobre les quals sí tenim control. Per què no ens centrem en aquestes? En el que sí podem fer i que cap pandèmia o nevada ens podrà impedir mai.

Com? No ens sentim culpables per sentir-nos malament, és bàsic legitimar les emocions negatives per començar a recuperar-nos. Compartir amb algú com ens sentim i després, us convido a somriure malgrat els núvols foscos; us convido a tenir esperança fins i tot amb les males notícies, us convido a aixecar-vos, a no llençar la tovallola tot i les ganes d’estar estirat tot el dia al sofà.

Seguim lluitant, companys i companyes, i fem alguna cosa xula amb aquest 2021; emplenem-lo d’optimisme, somriures i fortalesa, i anem a per allò que sempre hem desitjat. I de passada els nostres fills i filles, nebots o néts aprendran que, malgrat tot, jo decideixo com sentir-me en el 2021.

 

Cristina Gutiérrez Lestón

Educadora Emocional, autora de “Créixer amb Valentia” (Grijalbo) i directora de La Granja.

Menú