guanyadors dels premis excelencia educativa 2019

La Granja Ability Training Center premiada en dues categories dels PREMIOS EXCELENCIA EDUCATIVA 2019: Millor Trajectòria i Millor Innovació en Educació Emocional.

Els Premios Excelencia Educativa pretenen premiar les millor pràctiques en educació a nivell mundial, posicionant a l’entitat guardonada com a centre preocupat i ocupat en aconseguir l’excel·lència a l’educació i les bones pràctiques empresarials. L’entrega de premis va tenir lloc el passat 21 de març al Teatro Ateneo de Madrid, on van assistir part de l’equip de La Granja.

premis millor trajectòria i millor innovació en educació emocional

La Granja és una granja escola que va iniciar la seva activitat educativa en 1984. Des de l’any 2004, i arrel de les mancances emocionals que es trobaven amb els nens, nenes, i joves que passaven per les seves instal·lacions, va començar a entrenar les habilitats personals i socials dels alumnes, convertint-se en el primer Ability Training Center del país.

La Granja es dedica a acostar el món de la natura, els animals de granja i els cavalls als escolars del país, a més d’entrenar les seves competències emocionals a través d’activitats i circuits d’aventura, amb un mètode, el Mètode La Granja©registrat i els resultats del qual (augment de les cinc competències emocionals dels nens i nenes després del seu pas per La Granja), s’han demostrat científicament pel GROP de la Universitat de Barcelona.

Més de 18.000 són els nens, nenes i joves que passen cada any per la Granja, nois i noies que vénen amb les escoles i instituts durant el curs escolar per a realitzar les seves colònies i excursions, a més dels que assisteixen a les colònies i l’esplai d’estiu. Mestres, professors i professores, estudiants universitaris, famílies i fins i tot empreses visiten cada any les nostres instal·lacions per entrenar les seves competències emocionals des de la vivència i la pràctica de l’educació emocional.

Premios excelencia educativa 2019
Menú