Tour del Talento 2022

El Tour del Talento és una gira anual que comença aquest 2022 amb l’objectiu d’impulsar un moviment pel futur dels joves, generant d’aquesta manera, una comunitat de grans oportunitats que enllacen, activen i potencien el seu talent.

Durant aquest Tour, amb parada a diverses ciutats, es tracten continguts i temes enfocats en diferents aspectes. Durant aquest cicle de conferències es parla de temes com l’Orientació laboral, Emprenedoria, Salut Mental i Wellbeing, SoftSkills, Marca personal, Educació i Sostenibilitat.

De la mà de la fundació Princesa de Girona i Trivus, i amb parada a Màlaga, Guadalajara i Logroño, Cristina Gutiérrez Lestón, Educadora Emocional, CEO de La Granja i creadora del Mètode La Granja , forma part de les ponències que es porten a terme durant aquest conjunt de xerrades.

Cristina Gutiérrez, que deixa aquestes paraules, té l’objectiu de crear un moviment el qual promogui la sensibilització i prevenció de la salut mental dels nostres infants i joves amb el Mètode La Granja, mètode basat en rigorosos estudis i amb resultats aconseguits a través de l’experiència vivencial:

“Estic fascinada amb la meva experiència al #TourDelTalento de #Guadalajara, organitzat per la @fpdgi i @wearetrivu .

Em fascinen les mirades plenes d’il·lusió d’aquests joves talentosos. Em fascina l’enllaç d’agraïment profund que han creat amb la #FundacióPrincesaDeGirona, perquè a molts els ha canviat la vida.

Em fascina l’organització, les dinàmiques que fan amb els xavals i l’equip humà.

M’ha encantat poder compartir amb tothom la importància de la gestió emocional per caminar per la vida. D’això vaig parlar a la taula rodona amb la meravellosa enginyera aeroespacial Anna Ruiz Ayala…, ets encantadora Anna! I amb Elia Burgos Fernández… una dona súper crack!

I un agraïment especial a Sandra Camos Bataller, Alberto Enciso i a tot l’equip de #FPDGI!!!”

Menú